The End, My Friend

Bare rolig, der er intet negativt over det her…

Jeg er startet op som personlig triathlon coach, så hvis det er noget du har brug for, så tøv ikke med at tage kontakt. Til coaching har jeg lavet firmaet tri+, som inkluderer et website, og jeg vil flytte indhold over i løbet af de næste par måneder.

Derfor, “this is the end, my friend.”

Planen er at flytte det indhold der ligger her, over på mit coaching site, kun i den udstrækning der er relevant, og sætte HTTP 301 redirects op, for at være en god borger på web’et. Resten (mest bare løbsberetninger) … bliver nok slettet med tiden.

Forsiden på dette site vil også snart blive erstattet med et eller andet der peger de andre steder hen hvor jeg er aktiv.

Det korte af det lange, du skal intet foretage dig. Det er bare mig.